Меню
Количка

За Нас

 e създадена в началото на 2016г. За кратко време брандът  АVVA COLLECTION се налага на Българския пазар, като едно от водещите имена в производството и търговията с обувки. През 2017 г. взема за пръв  път участие на модния подиум на Sofia Fashion Week, където предизвиква интерес не само от Български, но и от множество чуждестранни дизайнери.

AVVA COLLECTION e онлайн магазин развиващ се на територията на България. Има шоурум в град Пловдив, ул. ”Васил Левски” №6. От Февруари 2016 г. за нас е приоритет да носим радост, усещане за неповторимост и удобство на нашите клиенти, като това се стараем да постигнем с изключително широка гама от модели – отличаващи се с индивидуално излъчване и комфорт. Част от нашите модели са дизайнерски и произведени единствено от нас за вас.

AVVA COLLECTION Ви предлага бърза доставка, коректно отношение и любезно обслужване към всички клиенти.

Ако търсите качествен продукт в спортно-елегантен стил, ние Ви предлагаме огромен избор от уникални и авангардни артикули. Сигурни сме, че ще успеем да привлечем вниманието Ви с изделие, което е лично за Вас.

Без значение дали търсите нещо, с което ще се чувствате комфортно в ежедневието или продукт, който е екстравагантен, различен и уникален. Бихме могли да Ви уверим, че сме се опитали да задоволим всеки вкус, стремейки се да бъдем в крак с последните модни тенденции.

Качеството, комфорта, удобството и индивидуалността във всеки продукт са наш приоритет

За нас ще е истинско удоволствие, ако сме успели да провокираме Вашето вдъхновение. И не забравяйте да заповядате отново!