Меню
Количка

Ниски сандали

Равни сандали със сребърен ефект и камъниУдобна платформа, подходяща за ежедневиетоВисочина на подметката: 2 смИзработени от висококачествена еко кожа и метални елементиПрактични и удобни за забързаното ежедневие, лесни за обуване, заради ластик в задната част..
30.00лв.
Без данък:30.00лв.
Равни сандали, обсипани с камъниУдобна платформа, подходяща както за ежедневие,Височина на подметката: 2 смИзработени от висококачествена еко кожаПрактични и удобни за забързаното ежедневие, лесни за обуване, заради ластика в задната част..
30.00лв.
Без данък:30.00лв.
Равни сандали,черни, обсипани с перлиУдобна платформа, подходяща както за ежедневие,Височина на подметката: 2 смИзработени от висококачествена еко кожаПрактични и удобни за забързаното ежедневие, лесни за обуване, заради ластика в задната част..
30.00лв.
Без данък:30.00лв.
Равни сандали със седефени перлиУдобна платформа, подходяща за ежедневиетоВисочина на подметката: 2 смИзработени от висококачествена еко кожа Практични и удобни за забързаното ежедневие, лесни за обуване, заради ластик в задната част..
30.00лв.
Без данък:30.00лв.
Равни сандали със ефект сребърни перлиВисочина на подметката: 2 смИзработени от висококачествена еко кожа Практични и удобни за забързаното ежедневие, лесни за обуване, заради ластик в задната част..
30.00лв.
Без данък:30.00лв.
Равни сандали, златисти, обсипани с перлиУдобна платформа, подходяща както за ежедневие,Височина на подметката: 2 смИзработени от висококачествена еко кожаПрактични и удобни за забързаното ежедневие, лесни за обуване, заради ластика в задната част..
30.00лв.
Без данък:30.00лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)